Az ember karácsony közeledtével egyre nagyobb vágyat érez a szeretetre, boldogságra, melegségre és arra, hogy a hozzátartozói a közelében lehessenek. Kívánjuk, hogy ez az érzés kísérje Önöket az elkövetkező évben!
Engedjük át magunkat a karácsony örömének, hogy a szívünkben újra és újra átéljük a karácsonyt, s hogy láthatóvá váljék a szeretet minden ember számára.

Kívánunk mindenkinek boldog karácsonyt, melegséget, szerencsét, mosolyt az arcokon, a boldogság szikráit a szemeken, az öröm dalát a szívekben. Kívánjuk, hogy a fenyőfa illata hozzon örömet a karácsonyi napokban.
Fogadják szeretettel óvodásaink és iskolásaink karácsonyi műsorát. Ezzel az összeállítással kívánunk mindenkinek áldott karácsonyi ünnepeket és egészségben, örömökben és sikerekben gazdag, boldog új évet.

Rijetko kad čovjek osjeti ljubav, sreću, toplinu i potrebu za bližnjima kao na Božić. Neka taj osjećaj prati vas i vaše bližnje kroz cijelu godinu!
Dopustimo da se Božić dogodi i u našim srcima, da ljubav rodi svaki dan iznova jer Božić postaje vidljiv u svakoj ljubavi među ljudima.
Želimo Vam svima ispunjen i sretan Božić, Božić pun topline, sreće, osmijeha na licu i iskru u oku, pjesmu u srcu. Neka vam miris božićnog drvca unese radost u te dane.
Primite od srca naš božićni program, s kojim Vam želimo blažene božićne blagdane i sretnu, u zdravlju, sreći i uspesima punu novu godinu.